Minggu, 01 Mei 2016

[NEW] Chords Kunci Gitar Lungiting Asmoro - Campursari Mr. Senopati Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : C G G7 C F C
C Dm G C..

G lirik terjemahan arti indonesia Lungiting Asmoro - Campursari Mr. Senopati download mp3 C
seprene nggonku ngenteni janji
F C
iki prasetyaning ati..
C Dm G
kadung tresno mring sliramu duh cah ayu
C
ra eling dino lan wektu

G C
ing ati katon ra biso ilang
C F
soyo suwe soyo ra karuan
F
nadyan mung tansah anggadang
G C
aku samar yen sliramu ra kelingan

C cord kord chord Lungiting Asmoro - Campursari Mr. Senopati kunci gitar G
wong ayu tak anti-anti
G7 G chords Lungiting Asmoro - Campursari Mr. Senopati lyrics C
jo pijer semoyo wae….aku tresno karo kowe..

G C
tegane atimu..soyo gawe loro iku ra prayogo
G
aku ora bakal mundur
Dm G
aku ora bakal mlayu
F C
yen durung nyanding sliramu

Dm G
ukuraneng tresno dudu bondo nanging
G7 C
lungiting asmoro..

Int : G C..F C Dm G C..

==Ulangi dari awal lagu 1x gan

Outro : G C

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar